Symptomen van een spirituele blokkade

Op de wereld gekomen met een spirituele blokkade zal de geborene door de vloek gezien worden als een verboden vrucht uit een verboden huwelijk en als zodanig geen recht hebben op bestaan. Wel mag die persoon overleven, m.a.w. de persoon mag een geluksgevoel ontwikkelen bij de gratie dat hij of zij anderen gelukkig weet te krijgen. Mocht de persoon zelf gelukkig willen worden, kan het op den duur keer op keer door die spirituele erfenis vervloekingen daarin gehinderd worden.

In de familie wordt bij generatie overslag een oude ziel geboren die de verantwoordelijkheid van de familie op zijn of haar nek neemt. Dat zijn zielen met meer levenservaring dan de andere leden in de familie, levenservaring gemeten naar het aantal levens en niet naar het aantal jaren. Bovendien hebben deze zielen een menshelpende factor, meestal zijn het genezers, coaches of artiesten. Of ze dat worden of niet, het blijven geïnspireerde zielen met een veelzijdig talent dat zij keer op keer willen inzetten om mensen bij te staan.

Mocht zo iemand geboren worden in een familie met erfenisblokkades, zal die ziel ook de verantwoording nemen om die blokkades tot de orde te roepen. Die ziel zal dan tijdens zijn of haar groeiproces de blokkades van de andere leden in de familie overnemen. Met een jaar of acht zal die ziel bovendien generaties overleden familieleden die niet kunnen re-incarneren, als verdrietige dolende zieltjes in zijn of haar slaapkamer uitnodigen.

Zo draagt de verantwoordelijke overdag de lasten van de levenden en in de nacht het diepe verdriet van de overledenen en zal op den duur fysieke, emotionele en mentale klachten ontwikkelen om zodoende een veelzijdige zoektocht te ondernemen naar het genezende. 

Symptomen

De spirituele blokkade kan zelf geen klachten geven maar weet wel zijn weg te vinden via de zwakke kant bij de mens, de achilleshiel. Daar gaat hij dan zijn destructieve energie op botvieren. De last van de verzamelde blokkades op de nek van de verantwoordelijke en het verdriet in de nacht van de overledenen zorgt bovendien voor energieverlies wat er weer voor zorgt dat het immuunsysteem uitgehold wordt.

Zo ontstaan na verloop van tijd een variatie aan fysieke, mentale en emotionele klachten zoals:  

▶ 50% energieverlies, wel inspannen maar niet kunnen ontspannen.
▶ Slechte slaapkwaliteit, in de ochtend moe wakker kunnen worden, onrustige nachten.
▶ Strijd tussen gevoel en verstand, tussen leven en overleven: ‘ik wil dit maar moet dat’.
▶ Spanningsvelden in relatie tot het zelf, partners en werk.
▶ Geen keuze kunnen maken in welke richting te ontwikkelen.
▶ Van een menigte mensen moe thuis komen, niet beschermd, wagenwijd open staan.
▶ Iedere keer als iemand gelukkig is, na verloop van tijd niet gelukkig mogen blijven.
▶ Dan wel, dan niet bij het gevoel komen.
▶ Een moegevoel dat kan leiden tot moedeloosheid, depressiviteit en depersonalisatie.

Het niet kunnen vinden van die blokkade kan bovendien leiden tot een gevoel van ‘ik ben blijkbaar nergens goed voor’. In het Westen kennen wij drie blokkades, de emotionele blokkade, de fysieke blokkade en de mentale blokkade. De spirituele blokkade kent men niet en dat kan na een lange zoektocht langs genezers leiden tot opgeven.

Oude zielen hebben echter naast een groot doorzettingsvermogen en tomeloze veerkracht ook een flinke dosis integriteit, verantwoordelijkheid, nieuwsgierigheid en bovenal een overdosis aan eigen wijsheid, wijsheid van de ziel uit veel levens. Dat zorgt ervoor de lange weg te blijven volgen om zo de ketting van de banvloek te
doorbreken. 

Herken je jezelf in de klachten?

Boek een afspraak in voor een behandeling.

Behandeling boeken