Behandeling

Een vloek laat zich niet verwijderen, een vloek laat zich terugdraaien tot bescherming.

In het geval van een generatievloek, laat het zich via de familie-verantwoordelijke terug draaien op alle generaties van de familie. Zowel op de levenden als op de overledenen zal dan de orde hersteld zijn, de beschermer blijft ook naar volgende generaties toe in stand. Het terugdraaien van de vloek gebeurt buiten ons om. De verantwoording van het fysieke, het emotionele en het mentale ligt bij de mens en die kennis is aanwezig.

De verantwoordelijkheid van het spirituele ligt niet bij de mens maar bij de spirit, ook wel God genaamd. Het terug-kantelen van de vloek naar bescherming (van destructief naar constructief) gebeurt dus buiten de mens om, wel dient een tussenpersoon de drager van de vloek uit te leggen waar hij of zij mee rondloopt om zodoende meer spiritueel bewustzijn wakker te maken.

De tussenpersoon heeft dan een opleiding achter de rug van 14 jaar waarbij de eerste 7 jaar afleren wat geleerd is aan de beurt komt om dan 7 jaar te leren hoe het spirituele via de ziel naar de mens toe werkt. 

Boek nu meteen jouw behandeling in

Helaas neem ik tijdelijk geen nieuwe behandelingen aan. U kunt zich aanmelden op de nieuwsbrief onderin om op de hoogte te blijven wanneer ik weer behandelingen kan aannemen. 

Mogelijke reacties na behandeling

Doordat mensen jarenlang ‘overleven’ met deze blokkade is er fysiek, mentaal en emotioneel een overbelasting ontstaan. Eenmaal beschermd zullen de verstopte emoties, lichamelijke moeheid, en mentale drukte wakker worden om het systeem te verlaten. De mens wordt dan zijn of haar eigen heelmeester.

Na verloop van tijd ontstaat dan een begin van innerlijke rust en een betere slaapkwaliteit. In de maanden die daarop volgen gaat de energiehuishouding zich verbeteren; tijd heelt wonden. Het verbeteren van de energie kan zes tot negen maanden in beslag nemen. Met het stijgen van de energie, gaat ook het immuunsysteem kwalitatief verbeteren zodat het lichaam weer preventief kan zorg dragen voor virale en bacteriële binnendringers.

De behandeling kan op afstand. De ziel (het gevoelsverstand) wil de mens gelukkig en gezond zien en zal reizen naar de behandelaar op afstand. Deze dient dan te kunnen lezen en schrijven met zielen om zodoende informatie los te krijgen. Deze informatie wordt via de mail teruggestuurd waardoor de klant in staat is te kunnen conformeren. Zielen die in relatie staan tot de klant, zoals de zielen van familieleden, partners en kinderen, zullen via deze ziel mee reizen om ook informatie te verschaffen.

Als die informatie geconformeerd wordt kan de behandeling beginnen. Na behandeling kan gemaild worden als er nog vragen zijn. Naast informatie over spirituele blokkades, zal de ziel ook mededelingen doen over andere zaken zoals: 

▶ Welke richting de mens zich dient te ontwikkelen als het gaat om talenten.
▶ Mogelijke andere blokkades zoals emotionele, mentale en fysieke blokkades.
▶ In welke relatie zielen tot elkaar relateren vanuit andere levens gezien.
▶ Etc. 

Mochten er naast de spirituele blokkade nog andere blokkades zijn, zal de ziel advies geven welke dat zijn, hoe ze zijn ontstaan in oorzaak en gevolg en welke geneeswijze het beste toegepast kan worden in relatie tot die blokkades, hetzij regulier of alternatief. 

Meer informatie nodig?

Bestel het boek Vader Aarde of neem contact op met ons.

Boek bestellenContact opnemen